Datum objave: 15. Travanj 2019

Šibenčanka Sara Vulinović Zlatan zaludila gledatelje popularne emisije na talijanskom Canale 5

Šibenčanka Sara Vulinović Zlatan zaludila gledatelje popularne emisije na talijanskom Canale 5
Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon Eme Kovač još jedna Hrvatica očarala je Talijane u popularnom TV showu 'Ciao Darwin'', koji se emitira na TV postaji Canale 5, piše Večernji list.

Čast da bude peta "Majka priroda" u ovom show pripali je Sari Vulinović Zlatan, prekrasnoj šibenskoj manekenki koja već 10 godina živi i radi u Milanu. Sarin izlazak izazvao je pomutnju u publici, a neki od gledatelja su i teatralno pali u nesvijest.


Sara je voditelju Paolu Bonolisu kazala kako je tijekom odrastanja bila sramežljiva u svoju tjelsesnost, no to je kasnije nestalo. - Svjesna sam da me muškarci gledaju, no ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Mi Hrvatice smo dosta kritične - rekla je Sara u emisiji.


Lijepa manekenka u vezi je s Thomasom Flaimom, vlasnikom brenda cipela Thomas Neuman, s kojim često dolazi u Hrvatsku, Nerijetko ih se može vidjeti na zagrebačkoj špici, a modni stručnjaci su ih često proglašavali za najstylish par.

 

Sarina je stalna adresa Milano, no nikad ne propušta istaknuti kako je okidač za njezinu karijeru bilo natjecanje za Miss Hrvatske 2008. godine. Tad je ova Dalmatinka postala prva pratilja i miss fotogeničnosti.
- A joj, zar je već toliko prošlo?! Iz sadašnje perspektive izgleda mi kao neka druga era života. Pogotovo kad se sjetim koliko su me nagovarali da se prijavim na izbor za miss. Da budem precizna, nagovarala me Ljilja Stamenković, koja je plasirala i mnoge druge šibenske misice. A poslije me povezala i s Tihanom Harapin Zalepugin. To mi je iskustvo pomoglo da izađem iz okvira i sigurnosti maloga grada - započela je priču o sebi Sara, koja uspješno hoda manekenskim pistama više od deset godina.
- Na izboru za miss probila sam led. No kako sam studirala, nisam bila u mogućnosti biti 'full time' model. Diplomirala sam prije otprilike četiri godine, pa sam se konačno odlučila na selidbu u Milano. U međuvremenu mi je manekenska karijera postala samo dodatni način zarade. Našla sam se u nekim drugim poslovima, za koje mi je Milano izvrsna baza - kaže Sara, koja je na zagrebačkom VERN-u završila odnose s javnošću.


Zgodna Dalmatinka ne može se požaliti ni na honorare. Modeli su u Italiji dobro plaćeni.
- Sve ovisi o poslovima koje radiš, s kojim klijentima i brendovima surađuješ. Neki su poslovi plaćeni sjajno, dok su neki potplaćeni u odnosu na druga tržišta, primjerice Njemačku, London, Ameriku… No nemam se pravo žaliti jer mi manekenstvo nerijetko omogućuje da u jednom danu zaradim iznose za koje neki rade cijeli mjesec - objasnila je nedavno Sara u razgovoru za Šibenski.hr.

 

Iz kategorije: Vijesti