Datum objave: 15. Travanj 2019

Mladi Šibenčanin krao parfeme, a s pronađenom bankovnom karticom 32 - godišnjaka "olakšao" za oko 5 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Uhićenjem 21- godišnjaka u Šibenik dok je pokušao ukrasti parfem u jednoj trgovini policija je došla i do još nekih kaznenih dijela za koja su ga osumnjičili. Osumnjičili su ga tako za krađu u pokušaju i krađu na štetu dviju zagrebačkih tvrtki i za četiri računalne prijevare na štetu tvrtke iz Šibenika,

 

„Osumnjičeni je 11. travnja oko 14 sati u Šibeniku pokušao otuđiti parfem u čemu ga je zatekao djelatnik zaštitarske tvrtke pa je zadržan do dolaska policije. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u razdoblju od 6. do 11. travnja u Šibeniku, iz trgovine druge zagrebačke tvrtke u nekoliko navrata krao razne parfeme, gdje je ukupna nastala materijalna šteta procijenjena na 1.900 kuna. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 3. travnja u jutarnjim satima u Šibeniku pronašao torbicu 32-godišnjaka, tajnika oštećene tvrtke, u kojoj se nalazila poslovna kartica banke sa sjedištem u Zagrebu s pripadajućim PIN-om u vlasništvu oštećene tvrtke, s kojom je 32-godišnjak ovlašten raspolagati, nakon čega je osumnjičeni na bankomatu u četiri navrata podigao ukupna iznos od 5.300 kuna", kaže marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3