Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 10:33

Mladi Šibenčanin krao parfeme, a s pronađenom bankovnom karticom 32 - godišnjaka "olakšao" za oko 5 000 kuna

Napisala: 
Mladi Šibenčanin  krao parfeme, a s pronađenom bankovnom karticom 32 - godišnjaka "olakšao" za oko 5 000 kuna

Uhićenjem 21- godišnjaka u Šibenik dok je pokušao ukrasti parfem u jednoj trgovini policija je došla i do još nekih kaznenih dijela za koja su ga osumnjičili. Osumnjičili su ga tako za krađu u pokušaju i krađu na štetu dviju zagrebačkih tvrtki i za četiri računalne prijevare na štetu tvrtke iz Šibenika,

 

„Osumnjičeni je 11. travnja oko 14 sati u Šibeniku pokušao otuđiti parfem u čemu ga je zatekao djelatnik zaštitarske tvrtke pa je zadržan do dolaska policije. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u razdoblju od 6. do 11. travnja u Šibeniku, iz trgovine druge zagrebačke tvrtke u nekoliko navrata krao razne parfeme, gdje je ukupna nastala materijalna šteta procijenjena na 1.900 kuna. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 3. travnja u jutarnjim satima u Šibeniku pronašao torbicu 32-godišnjaka, tajnika oštećene tvrtke, u kojoj se nalazila poslovna kartica banke sa sjedištem u Zagrebu s pripadajućim PIN-om u vlasništvu oštećene tvrtke, s kojom je 32-godišnjak ovlašten raspolagati, nakon čega je osumnjičeni na bankomatu u četiri navrata podigao ukupna iznos od 5.300 kuna", kaže marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

  

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!