Datum objave: 27. Veljača 2019

Bandića u Šibeniku prije osnivanja ogranka njegove stranke srdačno dočekali Arnautović i Ninić

Bandića u Šibeniku prije osnivanja ogranka njegove stranke srdačno dočekali Arnautović i Ninić
Diana Ferić
Diana Ferić

Najzanimljiviji dio današnjeg osnivanja ogranka stranke Milan Bandić 365 u Šibeniku sigurno je bio doček na vrhu stepenica koje vode do šibenske gdje su MIlana Bandića i njegovu ekipu srdačno dočekala dva nekadašnja SDP -ova čelnika Ivan Ninić i Milan Arnautović. Susret je bio više nego srdačan.

Od aktualnih lokalnih političara i stranačkih čelnika na osnivačkoj skupštini bio je šibensko - kninski župan Goran Pauk.

Za predsjednika šibenskog ogranka izabran je Anton Dobra , za potpredsjednicu Ivana Menđušić, dok je tajnica općinske organizacije te stranke Mija Matić koje je prije nekoliko dana istupila iz SDP -a. U vodstvu ogranka je još jedna SDP -ov prebjeg - Damir Vučak. 

" Prepoznati smo kao jedna nova snaga, neopterećena, tražimo kvalitetne ljude koji nam žele pristupiti i s time dati obol boljem životu ovom gradu i županiji. Kao gradski vijećnik nastavit ću se i dalje boriti za boljitak i prava građana. Sad sam puno jači jer sa mnom sjedi ova grupa ljudi, a svaki dan nam pristupa velik broj novih članova. Nadamo se da ćemo dio onog što je Milan Bandić uradio u Zagrebu provesti i mi tu u Šibeniku", rekao je Dobra.

Milan Bandić je srdačno pozdravio sve prisutne, a novom vodstvu poželio puno uspjeha u daljnjem vodstvu organizacije. Istaknuo je kako je Antona Dobru upoznao tek nedavno i da nije riječ o nekakvoj političkoj trgovini.
 

Prisutnima se obratio i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk koji je pozdravio osnivanje nove političke stranke na području Grada Šibenika. Uz predsjednika, Skupštini su prisustvovali i organizacijski tajnik stranke Dalibor Bastalec, potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti Ana Stavljenić Rukavina, predsjednica Mladih 365 Natalija Prica Oreški, predsjednica Mladih 365 Stranke rada i solidarnosti Natalija Prica Oreški, predsjednik gradske četvrti Trešnjevka sjever Igor Dundjer i glasnogovornica Stranke rada i solidarnosti Mateja Vukmirović.


 

IZVOR: Facebook MIlan Bandić 365

Iz kategorije: Vijesti