Datum objave: 10. Veljača 2019

Mia Matić izašla iz SDP-a koji sada ima samo jednog vijećnika u GV Grada Šibenika

Mia Matić izašla iz SDP-a koji sada ima samo jednog vijećnika u GV Grada Šibenika
Diana Ferić
Diana Ferić

Mia Matić vijećnica SDP -a u Gradskom vijeću Grada Šibenika izašla je iz te stranke, kako su danas priopćili iz GO SDP -a Šibenik. Nadaju se da će, kako kažu, kako je to nedavno napravio i županijski vijećnik Petar Mišura, mandat u Gradskom vijeću vratiti SDP-u, stranci zahvaljujući kojoj je i postala gradska vijećnica. SDP, nekada najjača oprbena stranka u Šibeniku, sada je spao samo na jednog vijećnika u GV  Grada Šibenika, Joška Šupu.

 

U  E  mailu poruci  koju je poslala svojoj dosadašnjoj stranci Mia Matić ističe da iz nje izlazi zbog osobnih razloga.
Mila Matić bila je jedna od najneaktivnijih, a u redovima oporbenih vijećnika sigurno najneaktivnija vijećnica. za govornicu GV -a izašla je samo jedanput.

 

"Žao nam je što naša bivša članica nije bila zainteresirana nastaviti rad na ponovnom jačanju SDP-a u gradu. Kao što je poznato, na prošlim lokalnim izborima, SDP je ostvario povijesno loš izborni rezultat. Nakon takvog rezultata, čeka nas težak rad na stvaranju i prezentaciji novih rješenja za dobrobit svih Šibenčanki i Šibenčana. U dosadašnjem radu, pokazali smo da to možemo; konstantno komuniciramo ideje koje ćemo provesti kada preuzmemo upravljanje gradom, promoviramo nove, politikom neopterećene ljude, a koji će i nositi naše liste na predstojećim mjesnim izborima", stoji u priopćenju koje su potpisali Tonči Restović, predsjednik GO SDP -a i Joško Šupe, potpredsjednik GV- a Grada Šibenika iz redova SDP -a.
 

Iz kategorije: Vijesti