Datum objave: 02. Veljača 2019

Muškarac koji je lažno sinoć dojavio pucnjavu u Vodicama zadržan na liječenju

Muškarac koji je lažno sinoć dojavio pucnjavu u Vodicama zadržan na liječenju
Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog dvije lažne dojave o pucnjavi iz vatrenog oružja jake policijske snage intervenirale su sinoć kod vodičke osnovne škole, a 54-godišnjak  koji je to vjerojatno dojavio zadržan je na liječničkoj obradi u šibenskoj bolnici, potvrdili su jutros u šibenskoj policiji, javlja ŠibenikIN

 

- Policijski očevid nije napravljen jer su dojave o pucnjavi bile lažne. Utvrdili smo da pucnjave nije bilo, a nakon događaja u prostorije Policijske uprave šibensko-kninske doveden je 54-godišnjeg kojem je potom pružena liječnička pomoć u šibenskom bolnici. Muškarac je danas zadržan u šibenskoj bolnici, a nakon liječničke obrade ćemo vidjeti hoćemo li dalje postupati - kazala nam je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Podsjetimo, u vodičkoj ulici Želino sinoć je bilo pravo opsadno stanje. Pripadnici specijalne policije došli su odmah nakon što je u 21,15 sati policija dobila prvu dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja. Svega par minuta nakon, dobili su i drugu dojavu o pucnjavi.
Kako doznajemo u policiji, u oba slučaja, dojava je stigla od ekipe Hitne pomoći, koja je prva zaprimila takvu dojavu.

- Naravno da smo odmah intervenirali, ali na mjestu događaja se pokazalo da je riječ o lažnoj dojavi i u trenutku dok razgovaramo u tijeku je privođenje 54-godišnjeg muškarca kojeg dovodimo u sumnju da je povezan s tim događajem. Dovodimo ga u postaju - rekli su nam sinoć u šibenskoj policiji.
Policija u Vodicama nije otkrila naznake drugih kaznenih djela, ali prema svemu sudeći 54- godišnjak bi mogao odgovarati radi širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

  

Iz kategorije: Vijesti