Datum objave: 21. Siječanj 2019

Nepoznati vozač oborio autom pješakinju u blizini Trga Andrije Hebranga i pobjegao

Diana Ferić
Diana Ferić

Još jedan slučaj bijega vozača s mjesta nesreće koju je uzrokovao dogodio se u Šibeniku, ovog puta na Trgu Andrije Hebranga i to u subotu, 19. siječnja. U toj ej prometnoj nesreći ozlijeđena 84 - godišnja žena koja ej zadržana na bolničkom liječenju.

"Do prometne nesreće je došlo kada se, za sada, nepoznati vozač pri upravljanju osobnim automobilom nepoznate marke i registracijske oznake, uključivao u promet na kolnik Ulice trg Andrije Hebranga, vožnjom unatrag, a da nije propustio sva vozila i pješake koji se kreću cestom, na koju se uključuje. Tom prilikom zadnjim dijelom svog vozila udara u pješakinju, koja se kretala uz zapadni rub kolnika te ulice. Nakon toga, za sada, nepoznati vozač s vozilom je napustio mjesto prometne nesreće,a da o prometnoj nesreći nije obavijestio najbližu policijsku postaju i sačekao dolazak ovlaštene osobe koja obavlja očevid"; kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske .

Policija poziva građane koji imaju bilo kakve obavijesti o ovoj prometnoj nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na besplatan broj 192.

Prije nekoliko dana je tako u Šibeniku motociklist  skrivio prometnu nerseću, udario pješaka na pješačkom prijelazu i pobjegao, ali ga je policija brzo uhitila. 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3