Datum objave: 31. Prosinac 2018

Nema to svatko:Doček nove godine u Šibeniku večeras na tri bine u središtu grada

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski doček nove godine na otvorenom ove godine se održava na tri različite pozornice. To su Trg Pavla Šubića I. (kod hotela Jadran i zgrade Županije), Perivoj Roberta Visianija i omaleni trg u ulici Jurja Barakovića. Uz Tomislava Šanića & Goodies u danas u 12h u Parkiću je zagrijavanje za NYE party.
Na glavnoj pozornici - na Trgu Pavla Šubića - nastupit će večeras Kiril Džajkovski i Kawasaki 3P. Za to središnje događanje već je podignuta pozornica na tom trgu s tim da su glazbenici ovog puta okrenuti licem prema leđima i šibenskoj rivi.

U Perivoju će okupljene zabavljati The Frajle dok je trg u ulici Jurja Barakovića predviđen za elektroničku glazbu te ondje posjetitelje očekuju sarajevski duo After Affair i mostarski DJ kolektiv Roof AW. Za ljubitelje elektronske glazbe nakon 4 sata party se nastavlja u podtkopima u Mandalini, također u organizaciji šibenske udruge RatCat.
 

Danas će biti zatvoren promet rivom pa razmislite gdje ćete parkirati sutomobile. Najbolje bi bilo na gatu Vrulje ili kod TEF -a.

Iz kategorije: Vijesti