Datum objave: 05. Prosinac 2018

Humanitarna događanja "Za našeg Hrvoja" nastavljaju se diljem Županije

Humanitarna događanja "Za našeg Hrvoja" nastavljaju se diljem Županije
Diana Ferić
Diana Ferić

Veliko je srce naše mladosti što se potvrđuje i u humanitarnima akcijama za prikupljanje novčane pomoći za ozdravljenje nogometaša Hrvoja Dugopoljca koji je igrao u Malonogometnom klubu Rupe, a zadobio je teške ozlijede prošle godine u prometnoj nesreći.

Njegovi kolege i prijatelji organiziraju Humanitarni Božićni malonogometni turnir u Sportskom centru Mandalina pod nazivom „Za našeg Hrvoja“ koji će biti održan 10. prosinca. Po ekipi se plaća 200 kuna, a sav prihod će biti uplaćen za Hrvojevo liječenje. Do sada se prijavilo više od 80 ekipa.

Istodobno za Hrvoja će novac prikupljati i Dramska dječje radionice u Tribunju. Organizirali su humanitarnu priredbu koja će pod nazivom „Božićno srce za Hrvoja“ biti održana u prostorijama Kulturne udruge Tribunj u petak, 7. prosinca s početkom u 19 sati. Na priredbi će nastupit KUD sv. Nikola Tavalić iz Lišana, Dramska radionica Tribunj, Plesna grupa Kulturne udruge Tribunj i Dramska radionica Tisno. 

Hrvoje Dugopoljac teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći, a diljem županije organiziraju se humanitarna događanja čiji je prihod namijenjen njegovom liječenju.
 

Iz kategorije: Vijesti