×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/27615
Datum objave: 03. Prosinac 2018

Sabor: Zbog prijepora između koalicijskih partnera s dnevnog reda nestao Zakon o udomiteljstvu

Sabor: Zbog prijepora između koalicijskih partnera s dnevnog reda  nestao Zakon o udomiteljstvu
Diana Ferić
Diana Ferić

Suprotno očekivanjima, zastupnici hrvatskog sabora nisu se danas izjašnjavali o Zakonu o udomiteljstvu jer je on netragom nestao s dnevnog reda. Dogodilo se to nakon što je taj Zakon izazvao prijepore između HDZ-a i HNS-a, prenosi tportal.
Da ga nema na dnevnom redu za glasanje primijetio je SDP-ov Arsen Bauk, a kada je za to upitao predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića rečeno mu je da će se glasati kada se za to steknu uvjeti.
Neće biti ni glasovanja o Bandićevom prijedlogu da svi osmoškolci u hrvatskoj dobiju besplatne udžbenike što isto tako nije bilo drago HNS –u.

Prije same stanke predsjednik Bandićevog Kluba Robert Jankovics javio se za riječ te poručio da povlači svoj amandman o besplatnim udžbenicima jer su dobili garancije da će to pitanje biti riješeno do iduće školske godine.
 

Iz kategorije: Vijesti