Datum objave: 29. Studeni 2018

Jedno dijete teže ozlijeđeno u sudaru dvaju vozila na raskrižju u Skradinskom polju

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedno dijete je teže, a jedno dijete i muškarac su lakše ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se jučer poslijepodne dogodila u blizini Skradina, u Skradinskom polu, priopćila je Pu šibensko – kninska.

Do nesreće je došlu na raskrižju državne ceste D-56 i lokalne ceste 65026 u Skradinskom Polju kada je 59-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Renault Megane, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do četverokrakog raskrižja s kolnikom državne ceste D-56 i lokalne ceste 65026, koje su prometnim znakom označene kao ceste s prednošću prolaska, vozilom ušao na kolnik državne ceste D-56, a da pri tom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Sudario se vozilom s osobnim automobilom VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 27-godišnja vozačica, koja je na tom raskrižju zadržavala smjer kretanja. Vozač je zadobio lakše ozlijede.
Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnesna kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
         

Iz kategorije: Vijesti