Četvrtak, 15 Studeni 2018 13:29

Borac protiv korupcije Mislav Kolakušić sutra stiže u Šibenik i upisuje građane u svoju udrugu

Napisala: 
Borac protiv korupcije Mislav Kolakušić sutra stiže u Šibenik i upisuje građane u svoju udrugu

Udruga Antikorupcija suca Mislava Kolakušića dolazi i u Šibenik. Sutra će ublizini zgrade Hrvatskoga narodnog kazališta, na Trgu kralja Držislava od 11.00 do 17.00 sati upisivati članove.

Građani će tijekom navedenoga vremena imati prigodu izravno od predsjednika udruge Antikorupcija Mislava Kolakušića doznati sve novosti o provedbi projekta Hrvatska bez korupcije, a moći će se i učlaniti u udrugu Antikorupcija ili se prijaviti za volonterski  rad u njoj.

Udruzi Antikorupcija svi njezini članovi mogu dostavljati svoja saznanja o korupciji i korupcijskim djelima, predati podatke ili dokumentaciju kojom raspolažu te dobiti stručnu i savjetodavnu pomoć. Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana, a u manje od četiri tjedna pristupilo joj je približno šest tisuća građana.

„Hrvatska će za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Ovu borbu možemo dobiti samo zajedničkim snagama. Naš je cilj država u kojoj lobiji neće pisati zakone koji omogućuju golemu zaradu pojedinaca na štetu svih građana te država s učinkovitim i brzim pravosuđem koje mora postati temelj za oporavak društva”, poručuje predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić

Podrobnije podatke o radu, načinu pristupanja udruzi i drugim načinima uključivanja u projekt Hrvatska bez korupcije svi zainteresirani mogu potražiti na mrežnim stranicama www.antikorupcija.hr.

Za razgovor s predsjednikom udruge Antikorupcija Mislavom Kolakušićem svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobilnoga uređaja 091 385 3855.
  

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!