Datum objave: 05. Studeni 2018

Kamiondžija kod Lozovca skrivio prometnu nesreću s kobnim posljedicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometnu nesreću koja se dogodila 3. studenog oko 16.15 sati, na državnoj cesti D-33 u Lozovcu,a u kojoj je poginuo 70 – godišnji muškaraca, a troje djece je ozlijeđeno, jedno lakše i dvoje vrlo teško, skrivio je 40-godišnji vozač teretnog vozila MAN, cisterne za prijevoz opasnih tvari, šibenskih registracijskih oznaka. On je zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila prednjim lijevim dijelom svog vozila naletio na zadnji dio osobnog vozila marke VW UP, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. Od siline udarca osobno vozilo se odbilo naprijed pri čemu prednjim desnim dijelom vozila udarilo u metalnu zaštitnu ogradu i betonski ivičnjak, odbilo se i zaustavilo u desnoj prometnoj traci.

Radi pružanja liječnike pomoći u Opću bolnicu Šibenik su prevezeni vozačica osobnog automobila i putnici. U 1730 sati je 70-godišnjem putniku iz tog vozila konstatirana smrt. Dvoje djece, kao putnici u tom vozilu, su zadobili teške i po život opasne ozlijede, radi čega su prevezeni na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok je treće dijete iz toga vozila lakše ozlijeđeno, kao i vozačica osobnog automobila, koja je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Protiv 40-godišnjeg vozača teretnog vozila će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Iz kategorije: Vijesti