Datum objave: 31. Listopad 2018

NOGOMET - Zbog utakmice "Šibenik" : "Hajduk" policija u punoj pripravnosti

NOGOMET - Zbog utakmice "Šibenik" : "Hajduk" policija u punoj pripravnosti
Diana Ferić
Diana Ferić

HNK "Šibenik" igra danas u 16 sati na stadionu na Šubićevcu utakmicu za Kup Hrvatske protiv splitskog "Hajduka", karte su rasprodane, a policija je u punoj pripravnosti.

Iako "Hajduk" nije u top formi i ne cvjetaju mu ruže, njegovo gostovanje u Šibeniku prvorazredni je sportski događaj. Taj vječiti dalmatinski derbi bit će prava nogometna poslastica ako ga ne pokvare huligani kao što su upropastili i u besmislene ratove između navijača upropastili mnoge prethodne utakmice.

Gostovanje "Hajduka" u Šibeniku i policija svrstava u događanja rizična po javni red i mir pa i sigurnost građana i njihove imovine pa je poduzela niz preventivnih mjera da bi, koliko je u njenoj moći, sve proteklo bez izgreda i incidenata.
Na svim prilazima gradu kao i duž rive raspoređene su policijske ophodnje. Policija je u pripravnosti još od jučer, a na kritičnim mjestima dežura se neprekidno.

Nadajmo se da će sve biti u redu jer je u Šibeniku za ovu utakmicu vladalo veliko zanimanje tjednima unaprijed. Ulaznice po cijeni od 70 kuna odavno su rasprodane, a da bi vidjele sraz "Šibenika" i "Hajduka" ulaznice ovoga puta moraju platiti i žene.

Zanimanje publike razumljivo je kada se zna da do ove godine "Šibenik" i "Hajduk" nisu odmjerili snage već punih šest godina.

 

Iz kategorije: Vijesti