Datum objave: 16. Listopad 2018

Bivši branitelj s PTSP-om zatvorio se u stan u Zadarskoj ulici i prijeti samoubojstvom

Diana Ferić
Diana Ferić

Još traje drama oko 67 godina starog muškarca, bivšeg branitelja oboljelog od PTSP -a koji se zaključao svoju kuću u Zadarskoj ulici i prijeti samoubojstvom. Policija ne otkriva njegov identitet,

 

Kako piše Šibenik IN67-godišnjak kod sebe nema nikakvog oružja osim noža, a s liječnicima, policijom i članovima obitelji komunicira kroz razbijeni otvor na prizemnom stanu u koji se zatvorio. Muškarac prijeti da će sam sebi nanijeti zlo te ne želi nikome nauditi. Kako je kazao njegov sin koji se cijelo vrijeme nalazi ispred kuće otac je već duže vremena u lošem stanju.

 

- Ova situacija duže traje, nisu u pitanju obiteljski problemi. Otac je bio u ratu i već duže vrijeme je rastrojen. Bio sam kod njega, djeluje mi smireno i više ne prijeti samoubojstvom i nije opasan za okolinu, samo ne pušta nikoga kod sebe , ističe njegov sin.
Iz kuće je upravo izašao predsjednik županijske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) Luka Petrina koji nije htio davati službene izjave novinarima već je kratko poručio da je on s muškarcem razgovarao kao prijatelj, a ne predstavnik udruge.

 

Kako doznajemo s terena, pregovori sa 67-godišnjakom su u tijeku. U kući su bili predstavnici braniteljskih udruga, ali izgleda bez rezultata.
Ispred kuće u Zadarskoj ulici još su uvijek djelatnici hitne i policija, a vozačima se savjetuje da izbjegavaju

Zadarsku ulicu, s obzirom da zbog policijskih vozila i kola hitne pomoći nije prohodna, prenosimo sa Šibenik IN-a.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3