Utorak, 09 Listopad 2018 09:38

Sutra u Šibeniku Nacionalni susret posvećen beskućnicima:Cesta nije život

Napisala: 
Sutra u Šibeniku Nacionalni susret posvećen beskućnicima:Cesta nije život

Caritas Šibenske biskupije i Hrvatska mreža za beskućnike u povodu listopada, Svjetskog dana beskućnika, u srijedu, 10. listopada, u Šibeniku organiziraju 12. Nacionalni susret udruga i institucija koje se baveupravo beskućnicima. U šibenskoj Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati predviđeno je prigodno otvorenje Susreta na kojemu će se prisutnima obratiti predstavnici organizatora i domaćina, u 11.45 u Gradskoj knjižnici "Jurja Šižgorića" otvorit će se izložba fotografija "Skriveni svijet beskućništva“. Nakon toga će u Gradskoj knjižnici biti organiziran okrugli stol pod nazivom "Cesta nije dom". Najavljeni govornici su predstavnici Centra za razvoj neprofitnih organizacija, Centra za
socijalnu skrb Šibenik, Caritasa biskupije Šibenik, Hrvatske mreže za beskućnike te Zajednice Susret.

Cilj je, kažu organizatori, skrenuti pažnju javnosti na potrebe beskućnika, a građanima osvijestiti mogućnosti da se i sami uključe u humanitarno djelovanje u svojoj zajednici.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!