Subota, 01 Rujan 2018 11:37

MISS MAMA - Večeras u Šibeniku finale za izbor najljepše mame Hrvatske

Napisala: 
MISS MAMA - Večeras u Šibeniku finale za izbor najljepše mame Hrvatske

Večeras u 21 sat u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku bit će izabrana najljepša mama Hrvatske. Prošle godine tu laskavu titulu ponijela je Šibenčanka Jelena Živković, a Šibenik i ove godine ima svoju finalisticu, Anu Vukičević.

Šibenik je ove godine po treći puta domaćin finala manifestacije Miss Mama koja je počela 2016. godine pod talijanskom licencom Miss Mamma Italiana in Croatia, no kako je odaziv medija i mama bio toliko velik registrirana je hrvatska licenca Najljepša mama Hrvatske. Prošle godine u polufinalu i finalu sudjelovalo je stotinjak mama iz cijele Hrvatske, a ove godine su finalnom nacionalnom izboru prethodila tri regionalna u Osijeku, Splitu i Tuhelju.
Finalistice su podijeljene u dvije dobne skupine od 23 do 39 godina i od 40 do 53 godine.

U kategoriji od 23 do 39 godina natječu se Klara Bošnjak, Ivana Štengl, Daliborka Lesar, Kristina Pivalica, Vedrana Ilić, Antonia Dujmović, Ana Vukičević, Ljubica Radović, Maja Vincek, Ana Japec i Anamarija Kufrin, a kategoriji od 40 do 53 godine natječu se Ankica Biondić, Ines Novak, Marijana Jaman, Elizabeth Suzana Kozina, Branka Vrbanec, Marina Peštaj i Ljiljana Maršić.

Ove godine izbor najljepše mame Hrvatske dobio je i svoju pjesmu. Izvodi je Bojan Jambrošić, stihove je napisao Siniša Kostelac, glazba je djelo Hrvoja Herčeka, a  aranžman potpisuje Hrvoje Herček:

 

 
 

Objavljeno u Vijesti

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!