Datum objave: 08. Kolovoz 2018

Motorist iz Nove Gradiške skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo 19 - godišnjak iz Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Nepropisno pretječući u nepreglednom zavoju 58 – godišnji motorist iz Nove Gradiške izazvao je prometnu nesreću jutros oko 9 sati i 30 minuta na državnoj cesti D-8 u Šibeniku, u kojoj je na mjestu nesreće poginuo 19-godišnji vozač motociklist iz Šibenika , a 59-godišnji vozač drugog motocikla je teže ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, priopćila je PU šibensko kninska nakon obavljenog očevida.

„Očevidom prometne nesreće je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada 59-godišnji vozač upravljajući motociklom Kawasaki, novogradiških registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Splita prema Zadru, u desnom nepregledom zavoju, pretjecao vozilo ispred sebe na mjestu gdje je to središnjom uzdužnom linijom zabranjeno. Sudario se s motociklom Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 19-godišnji vozač, koji se kretao državnom cestom D8 iz smjera Zadra prema Splitu. Od siline udara 19-godišnji vozač motocikla zajedno s motociklom biva odbačen izvan kolnika na prometni znak od koji se motocikl odbio i nastavio se nekontrolirano kretati po kolniku. Potom je na prednji kotač tog motocikla naletio osobni automobil Opel, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji vozač.

Tijelo preminulog 19-godišnjaka je po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice je prevezeno na Odjel patologije opće bolnice Šibenik, radi obdukcije.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3