Datum objave: 06. Kolovoz 2018

Prikupljaju se ponude za rekonstrukciju poslovne zgrade u kojoj će biti ABC centar

Prikupljaju se ponude za rekonstrukciju poslovne zgrade u kojoj će biti ABC centar
Diana Ferić
Diana Ferić

Otvoren je od danas ponovljeni postupak javne nabave „Građevinska rekonstrukcija ABC centra II“ , a njena procijenjena vrijednost je 11.590.375,60 kuna bez PDV-a.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj radova kojima će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 četvornih metara bit će prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja te pripreme i provedbe projekata.

 

Radovi na rekonstrukciji ABC centra procijenjena vrijednost kojih je 11.590.375,60 kuna bez PDV-a su jedna od aktivnosti projekta pod nazivom „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ vrijednog 20 milijuna kuna. U ukupnom iznosu financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

 

Poseban naglasak u radu budućeg ABC centra bit će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar imat će 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Iz Razvojne agencije Šibensko-kninske županije pozivaju sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 27. kolovoza ove godine u 14 sati, a potrebnu dokumentaciju mogu pronaći ovdje.


 

Iz kategorije: Vijesti