Utorak, 31 Srpanj 2018 13:31

NEZABORAVNO - "Stari prijatelji" i Oliver Dragojević 1989. godine na fešti u Skradinu

Napisala: 
NEZABORAVNO - "Stari prijatelji" i Oliver Dragojević 1989. godine na fešti u Skradinu

Voljeni hrvatski pjevač, duša Dalmacije, Oliver Dragojević, kojeg smo prekjučer zauvijek izgubili, i legendarna šibenska klapa "Stari prijatelji" zapjevali su zajedno 1989. godine u Skradinu na proslavi povijesnog uspjeha košarkaškog kluba "Jugoplastika" koji je te godine postao prvak Europe.

Feštalo se u Skradinu zato što je pokojni skradinski ugostitelj Drago Petrović Gas bio veliki navijač "Jugoplastike" i jedan od sponzora tog hrvatskog kluba kojeg mnogi ljubitelji košarke i danas smatraju jednim od najboljih europskih ekipa svih vremena.

Skradinsku feštu na kojoj su bili svi košarkaši "Jugoplastike" koji su sudjelovali u osvajanju titule prvaka, mnogi pamte i danas kao jedan od najvećih i najveselijih događaja u milenijskoj povijesti Skradina. Na tu je feštu došao i nezaboravni glumac Boris Dvornik, a sa "Starim prijateljima" zapjevao je i jedan od najvećih fanova "Jugoplastike", Oliver Dragojević.

Pogladajte i poslušajte na našem facebooku kako je to bilo 1989. godine kada Skradin slavio uz Oliverovu pojesmu.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!