Petak, 20 Srpanj 2018 10:52

Šibenik svog Vatrenog ne dočekuje slavljem na otvorenom nego primanjem u Gradskoj vijećnici

Napisala: 
Šibenik svog Vatrenog ne dočekuje slavljem na otvorenom nego primanjem u Gradskoj vijećnici

Šibenik, odnosno oni koji ga vode su zaista posebni. Najprije nisu reagirali na euforiju koja vlada Hrvatskom nakon dočeka Vatrenih, za razliku od većine ostalih gradova. Ipak će na kraju nešto napraviti za Vatrenog Duju Čaleta Cara, ali ne onako kako su u ostalim sredinama dočekali svoje vatrene – veseleći se na ulici, uz bakljadu i glazbu već uštogljeno – primanjem u Gradskoj vijećnici koje će početi u 17 sati.

 

„Na sjajnim postignućima ostvarenim na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji Ćaleti Caru čestitat će načelnik općine Bilice Josip Ćaleta, gradonačelnik Šibenika Željko Burić, župan Goran Pauk te predstavnici Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik. Dujine sportske uspjehe predstavit će novinar i publicist Ivo Mikuličin“; priopćili su iz Ureda gradonačelnika Šibenika pozivajući građane da dođu na to primanje.

 

Pravu feštu dobrodišlice Duji organiziraju u njegovim rodnim Bilicama na nogometnom igralištu u Stublju. Ovom prigodom će biti najavljena i fešta dobrodošlice koja će se održati u Dujinim rodnim Bilicama.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!