Datum objave: 16. Srpanj 2018

Doček Vatrenih:Navijači se već okupljaju na Trgu bana Jelačića,Vatreni se očekuju oko 14.30 sati

Doček Vatrenih:Navijači se već okupljaju na Trgu bana Jelačića,Vatreni se očekuju oko 14.30 sati
Diana Ferić
Diana Ferić

S posebnim uzbuđenjem u Zagrebu, ali i u cijeloj Hrvatskoj, očekuje se povratak hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto, a kapetan 'Vatrenih' Luka Modrić proglašen je najboljim igračem turnira.


Navijači se već okupljaju na Trgu.

 

Zrakoplov hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa Airbus 319 trebao bi iz Moskve prema Zagrebu poletjeti u 11 sati, a u Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje se oko 13.30 sati. Iz Croatia Airlines s ponosom ističu da je s njihovim zrakoplovom u Hrvatsku 1998. godine vratila i "Ćirina reprezentacija" nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj. Veliki broj građana očekuje se i u zagrebačkoj zračnoj luci, kao i duž cijele trase vožnje otvorenog autobusa s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom. Autobus će se kretati trasom Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.


Dolazak svjetskih doprvaka na Trg bana Jelačića očekuje se oko 14.30 sati gdje će ih uz desetke tisuća navijača pjesmom dočekati "Zaprešić Boysi". Uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice "Moja domovina" uz puštanje u nebo tisuće crveno-bijelih balona. Doček nogometne reprezentacije organizirali su Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez, a redatelj je Krešo Dolenčić. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović će na Pantovčaku u 17.30 sati uručiti odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera reprezentacije te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza, piše Večernji list.
 

Iz kategorije: Vijesti