Srijeda, 13 Lipanj 2018 14:16

Provjerite gdje ovih dana smijete, gdje ne smijete, a gdje možete besplatno parkirati

Napisao: 
Provjerite gdje ovih dana smijete, gdje ne smijete, a gdje možete besplatno parkirati

Zbog organizacije šibenske fešte i postavljanja  pozornice u Docu, neće biti moguće parkiranje ispred bivšeg Maura u Docu od danas, 1 od 15 sati do nedjelje poslijepodne. 

-Obavještavamo sve građane i posjetitelje grada Šibenika da će u subotu za promet biti zatvorene: Obala Franje Tuđmana, Obala prvoboraca i Obala palih omaladinaca, a sve u svrhu organizacije otvorenja 58. MDF u Šibeniku.
Parkiranje u navedenim ulicama neće biti moguće od petka  od 15:00 sati do nedjelje do 07:00 sati. Molimo sve korisnike Povlaštenih parkirnih karata koje se koriste na Obali prvoboraca i Obali palih omladinaca da uklone svoja vozila do subote najkasnije do 11 sati ili će vozila u protivnom biti uklonjena paukom - obavještavaju iz Gradskog parkinga. 

 

Luka Šibenik poklanja besplatni parking u povodu 58. Međunarodnog dječjeg festivala, odnosno Šibenske fešte u subotu u Šibeniku. Parking na gatu Vrulje bit će otvoren i besplatan u subotu od 18 sati do 7 sati u nedjelju ujutro.  
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!