Datum objave: 12. Lipanj 2018

Umjesto da se posrami sin ministra Bošnjakovića provocira medije na svom Facebook profilu

Diana Ferić
Diana Ferić

Mlađahni sin ministra pravosuđa Dražena Bošnjaković, 25-godišnji Dino Bošnjaković, poznat po svojim velikim životnim uspjesima kao što su zauzimanje pozicije predsjednika Mladeži HDZ-a u Ivanić Gradu i završavanje tečaja za izradu EU projekata, nacionalno je prominentan postao nakon što je Index objavio kako je uhljebljen na poziciju predsjednika Nadzornog odbora lokalne komunalne tvrtke Ivakop. Budući da je Index.hr pisao o tim njegovim uhljebničkim uspjesima na svom je profilu na Facebooku objavio fotografiju kako psa vodi na šetnju i, čini se, mokrenje i to na livadi na kojoj jasno stoji znak kako je pristup psima zabranjen. “DI SI SAD INDEX.HR?!?”, napisao je uz fotografiju, a ispod toga stavio i dva hashtaga - #breakingthelaw i #gangsta.


Iz Ivakopa su, kada je o tomu pisao, Index-u objasnili kako je imenovanje Bošnjakovića juniora u skladu s kod njih važećim pravilima (nije li uvijek tako kad HDZ uhljebljuje?), a on sam je u telefonskom razgovoru otkrio da je za predsjednika Nadzornog odbora Ivakopa “predložen od gradonačelnika Ivanić Grada, pitali su me jesam li zainteresiran za tu funkciju i rekao sam da jesam, i to je u principu to, nema tu nikakve druge priče sa strane”. Pojasnio je da je njegovo članstvo u HDZ-u ipak imalo određenu ulogu u tome što je predložen za predsjednika NO-a.

 

Dino Bošnjaković je još naglasio da njegov otac “nije ništa znao oko toga, već sam mu ja samo javio kad je sve već bilo gotovo, kad sam ja sam potvrdio da bih išao u tu priču s Nadzornim odborom”, a on me je “upozorio da bi moglo doći do ovoga što vi sada radite”. “Kad već idete pisati o tome onda barem iznesite i te podatke a ne samo “sin ministra pravosuđa”...”, poručio je tada Bošnjaković mlađi i dodao kako je njegovo imenovanje u Ivakopu i rezultat toga što je programski direktor ivanićkog Festivala igračaka (?!).
 

Iz kategorije: Vijesti