Datum objave: 01. Lipanj 2018

Tihomir Paškov je novi direktor TEF -a koji postoji samo formalno,a zadržava i funkciju pročelnika

Diana Ferić
Diana Ferić

Tihomir Paškov unazad dva mjeseca, što je javnosti promaklo, ima dvije važne funkcije- uz to što je pročelnik Upravnog odjela za imovinsko pravne poslove postao je i direktor tvrtke TEF koja više nema niti jednog zaposlenika. Dosadašnji direktor Neven Baus zaposlen je u tvrtki Bikarac, vjerojatno na mjestu zamjenika direktora na kojem je prije odlaska na mjesto ravnatelja Lučke uprave bio Čedo Petrina.


„U okviru rješavanja odnosa na prostoru TEF-a svi zaposlenici TEF-a su raspoređeni na radna mjesta sukladno njihovoj stručnoj spremi u trgovačkim društvima Grada i Gradskoj uprav, te TEF d.d. nema ni jednog zaposlenika. Pročelnik Tihomir Paškov će uz svoj redovni posao pročelnika za gospodarenje imovinom Grada Šibenika, do razrješenja odnosa na zemljištu TEF-a, obavljati i posao direktora društva. Dosadašnji direktor Neven Baus zaposlenik je tvrtke Bikarac“, priopćeno nam je iz Ureda gradonačelnika.

Poznato je već da je drugi bivši direktor TEF-a Joško Brakus uhljebljen već prije u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

 

Gradonačelnik Željko Burić sve vrijeme je hvalio Tihomira Paškova zbog, kako on tvrdi, za Grad Šibenik povoljne nagodbe koja je postignuta s Inom i državom oko zemljišta TEF –a pa je onda i logično što ga je postavio za direktora te zapravo realno odavno nepostojeće tvrtke.

FOTO:Šibenik In
 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: