Datum objave: 23. Svibanj 2018

Impol - TLM traži stipendiste, studentima podmiruju i dio životnih troškova

Impol - TLM traži stipendiste, studentima podmiruju i dio životnih troškova
Diana Ferić
Diana Ferić

Društvo Impol – TLM kontinuirano brine o osiguravanju potrebnih stručnih proizvodnih kadrova pa su i ove godine, za školsku i studentsku godinu 2018/2019 raspisali natječaj za stipendiranje i to osmero srednjoškolaca, troje studenata Metalurškog fakulteta u Sisku te po jednog studenta prve godine Elektrotehnike( automatika i sustavi) i Strojarstva.

Stipendirat će srednjoškolce koji su uključeni u obrazovni program Tehničke škole u Šibeniku, smjer  Računalni tehničar za strojarstvo ili Elektrotehničar (energetičar). Visina stipendije je 412,77 kuna mjesečno, a stipendistima koji putuju do škole plaćat će i troškove putovanja. Korisnici stipendija će imati pravo na nastavak stipendije ako školsku godinu završe s prosječnom ocjenom 4.0

Stipendija za studente iznosi 619,16 kuna, a Impol – TLM će stipendistima koji za vrijeme studiranja žive  izvan svog stalnog mjesta prebivališta, snositi troškove života u visini od 619,16 kuna mjesečno. Imat će pravo na nastavak stipendije, ako akademsku godinu završe s prosječnom ocjenom 3,5. te mogućnost primanja dodatnog bonusa.

Prijave traju do 1. listopada 2018. godine.

 

Iz kategorije: Vijesti