Srijeda, 09 Svibanj 2018 13:09

Makism Mrvica u srpnju nastupa "'iznad mora ispod zvijezda", na tvrđavi svetog Mihovila

Napisala: 
Makism Mrvica u srpnju nastupa "'iznad mora ispod zvijezda", na tvrđavi svetog Mihovila

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, pijanist Maksim Mrvicanakon tri godine vraća se pred svoju omiljenu publiku rodnoga kraja, na jedinstvenu ljetnu pozornicu tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Publika će 14. srpnja u Šibeniku moći uživati u jedinstvenom nastupu našeg klavirskog virtuoza koji dolazi u pratnji svojeg benda s kojim dijeli velike svjetske pozornice.

Koncert na tvrđavi sv. Mihovila dio je Maksimove velike turneje kojom ujedno predstavlja svoj novi album New Silk Road, a sadrži više od 50 koncerata.
Turneja je počela u travnju s koncertom u Pragu, a nastavlja se kroz cijelu godinu sve do poznatih dvorana kao što su Sydney Opera House, Seoul Arts Center, Great Hall of the People u Pekingu i mnogih drugih.

'Iznad mora ispod zvijezda', kako glasi slogan za savršeni ambijent ove pozornice, bit će neprocjenjivo čuti i vidjeti Maksima kako izvodi svoja najpoznatija crossover djela te premijernu izvedbu poznatog baleta Nutcracker, Gnossienne od Satiea, All Of Me od Johna Legenda, Clocks od Coldplay i drugih predivnih kompozicija sa svojeg posljednjeg albuma.

Ograničeni broj od 1000 ulaznica u prodaji je od 8. svibnja preko sustava Entrio, po cijeni od 190, 225, 265 i 290 kn.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!