Datum objave: 26. Travanj 2018

SDP - ovac Krstinić:"Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu!"

SDP - ovac  Krstinić:"Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu!"
Diana Ferić
Diana Ferić

Prostački izrazi kojima se Damir Krstinić, županijski vijećnik SDP –a u Splitu na svom Facebook profilu osvrnuo na stanje u Hrvatskoj izazvali su burne reakcije.
Saborski zastupnik i županijski vijećnik HDZ-a, Ante Bačić, reagirao je na objavu s drštvenih mreža napisanu od strane SDP-ovog županijskog vijećnika Damira Krstinića. Krstinić je na svom Facebook profilu napisao: “Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu, pa onda organizirajte bicikle, nogometna prvenstva, balune i ostale pizdarije za gubljenje vrimena slikavanje i mahanje bandirama. Mater vam jebem svima po redu“, prenosimo s portala Dalmacijadanas.

Damir Krstinić je inače profesor na fakultetu, elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.


„Mislim da se u povijesti Republike Hrvatske nije dogodilo da na ovakav način i ovakvim rječnikom, koji ne želim uopće prenositi, da se netko obruši na cijelu Republiku Hrvatsku. Možemo iz ovoga iščitati ne samo na cijelu domovinu, nego i na one koji su je stvarali, rade za nju i žive za nju. Žalosno u cijeloj ovoj priči je da to prošlo ispod radara, da Klub vijećnika SDP-a čiji je vijećnik Damir Krstinić, nije reagirao, i da je Arsen Bauk kao šef dalmatinskog SDP-a dao jednu mlaku i nikakvu reakciju. Žalosno je da je upravo vijećnik Damir Krstinić i član naše akademske zajednice i profesor na jednom splitskom fakultetu. Kada vidimo SDP kao stranku koja se itekako puno bori navodno za kurikularnu reformu i reformu školstva onda se i pitamo je li to način da se ovakvim jezikom bore i profesorima koji predaju našim kolegama studentima. Mi ćemo na skupštini tražiti ispriku kolege vijećnika. Želimo da nam objasni je li to čin zbog nekakve samo prometne gužve i da se netko obruši na najgadljiviji način prema našoj domovini. Pošto sam i vijećnik i saborski zastupnik, a Arsen Bauk je propustio priliku opomenuti svog vijećnika ili podnijeti bilo kakvu prijavu sutra ću prozvati i kolegu Davora Bernardića da se očituje ovom katastrofalnom činu svoga člana“, kazao je Bačić.

FOTO:Dalmacijadanas
 

Iz kategorije: Vijesti