×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/26316
Datum objave: 14. Travanj 2018

Poznati pobjednici 1. Krka polumaratona koji se trčao stazom dugom oko 22 km u NP Krka

Poznati pobjednici 1. Krka polumaratona koji se trčao stazom dugom oko 22 km u NP Krka
Diana Ferić
Diana Ferić

Maratonci iz trinaest zemalja uspješno su istrčali 21,098 m staze od Eko kampusa Puljane do amfiteatra Burnum na 1. Krka polumaratonu, međunarodnoj atletskoj utrci kroz Nacionalni park "Krka", u okruženju zaštićene prirode i jedinstvene kulturnopovijesne baštine. Prije njih, u cilj su uspješno utrčali i sudionici Fun Run utrke građana na 5,5, km. Svi su natjecatelji dočekani u slavljeničkom, rimskom ozračju, kako i priliči amfiteatru Burnum, biseru antičke arhitekture.

Pobjednici Fun Run utrke građana u muškoj i ženskoj kategoriji su Jure Božinović i Ivona Zemunik. Pobjednici 1. Krka polumaratona u muškoj i ženskoj kategoriji su Tamas Nagy iz Mađarske i Lucija Kimani iz Bosne i Hercegovine.

Rezultate utrke i popis pobjednika po kategorijama potražite na službenoj stranici utrke www.krka.run

Staza 1. Krka polumaratona ima službeni međunarodni certifikat AIMS, što znači da je rezultat ostvaren na Krki vjerodostojan i važeći svugdje u svijetu, a zbog posebnog ugođaja trčanja u jednom od najljepših dijelova Hrvatske, u okruženju zaštićene prirode i jedinstvene kulturnopovijesne baštine, utrku je od početka pratio veliki interes.

Zahvaljujemo trkačima, navijačima i svima koji su sudjelovali u organizaciji 1. Krka polumaratona!
 

Iz kategorije: Vijesti