Datum objave: 09. Travanj 2018

Zbog slabog odaziva produžen rok za prijavu članova Kulturnog vijeća Šibenika

Zbog slabog odaziva produžen rok za prijavu članova Kulturnog vijeća Šibenika
Diana Ferić
Diana Ferić

Čudni smo mi Šibenčani. Nitko nam ne valja, a kada imamo priliku nešto promijeniti,  akcija izostane. To se potvrdilo i u slučaju izbora novog Kulturnog vijeća Grada Šibenika, tijela koje bi trebalo okupiti eminentne kulturni djelatnici i umjetnike te druge stručnjaci koji će utvrditi i provoditi kulturnu politiku.

Gradska uprava je objavila da poziva sve udruge i institucije da predlože kandidate za koje misle da im je mjesto u Kulturnom vijeću, ali odaziv je bio minoran, pa je rok za slanje prijedloga produženo do 13. travnja.

U dosadašnjem Kulturnom vijeću bili su Jakov Bilić, akademski glumac, član glumačkog ansambla šibenskog HNK, Zdenka Bilušić, voditeljica Centra za vizualnu kulturu djece i mladih u Gradskoj knjižnici“Juraj Šižgorić, Zoran Erak, tehnički producent kulturnih i zabavnih manifestacija,Franka Klarić, akademska glumica i članica glumačkog ansambla šibenskog HNK,
Zorana Mihelčić, voditeljica Plesne udruge „Sjene“ i Ivo Mikuličin, novinar i glazbeni djelatnik i Dario Mikulandra, predstavnik Udruge „Juraj Dalmatinac“.
 

Iz kategorije: Vijesti