Ponedjeljak, 09 Travanj 2018 17:02

Zbog slabog odaziva produžen rok za prijavu članova Kulturnog vijeća Šibenika

Napisala: 
Zbog slabog odaziva produžen rok za prijavu članova Kulturnog vijeća Šibenika

Čudni smo mi Šibenčani. Nitko nam ne valja, a kada imamo priliku nešto promijeniti,  akcija izostane. To se potvrdilo i u slučaju izbora novog Kulturnog vijeća Grada Šibenika, tijela koje bi trebalo okupiti eminentne kulturni djelatnici i umjetnike te druge stručnjaci koji će utvrditi i provoditi kulturnu politiku.

Gradska uprava je objavila da poziva sve udruge i institucije da predlože kandidate za koje misle da im je mjesto u Kulturnom vijeću, ali odaziv je bio minoran, pa je rok za slanje prijedloga produženo do 13. travnja.

U dosadašnjem Kulturnom vijeću bili su Jakov Bilić, akademski glumac, član glumačkog ansambla šibenskog HNK, Zdenka Bilušić, voditeljica Centra za vizualnu kulturu djece i mladih u Gradskoj knjižnici“Juraj Šižgorić, Zoran Erak, tehnički producent kulturnih i zabavnih manifestacija,Franka Klarić, akademska glumica i članica glumačkog ansambla šibenskog HNK,
Zorana Mihelčić, voditeljica Plesne udruge „Sjene“ i Ivo Mikuličin, novinar i glazbeni djelatnik i Dario Mikulandra, predstavnik Udruge „Juraj Dalmatinac“.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!