Datum objave: 06. Travanj 2018

Šibenski Centar za socijalnu skrb uskoro u Upravnoj zgradi bivšeg TEF -a?!

Diana Ferić
Diana Ferić

Nastavljaju se aktivnosti vezane za preseljenje šibenskog Centra za socijalnu skrb u prostore bivše upravne zgrade TEF –a. Gradonačelnik Željko Burić održao je danas radni sastanak s državnom tajnicom Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margaretom Mađerić, a na sastanku su bili i njegovi zamjenici Paško Rakić i Danijel Mileta, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić te pročelnik Upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom Tihomir Paškov.

 

Razgovarali su, kako je objavljeno na službenim stranicama Grada, o skorašnjem preseljenju dijela ureda Centra za socijalnu skrb Šibenik u prostorije Upravne zgrade TEF-a te aktualnim natječajima koje provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

 

„Dogovor oko preseljenja Centra koji trenutno djeluje u neadekvatnim uvjetima postignut je tijekom posljednjeg posjeta Šibeniku ministrice Nade Murganić. Vjerujem kako će se Centar preseliti u što skorije vrijeme te će započeti s radom u prostorima koji su primjereni obimu i značaju posla kojim se bave“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.
Državna tajnica Margareta Mađerić zahvalila je gradskom vodstvu na iskazanom trudu u rješavanju ove problematike.

 

Nakon tog sastanka državna tajnica, u pratnji ravnateljice Centra za socijalnu skrb Davorke Grbac-Plavčić, obišla je Upravnu zgradu TEF-a te posjetila Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama „Kamenčići“.

Također je obišla i Dječji vrtić Ljubica u Crnici. Grad Šibenik na toj lokaciji planira izgraditi novi vrtić, a projektna dokumentacija je prijavljena na Natječaj za poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini kojeg provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.
 

Iz kategorije: Vijesti