Datum objave: 04. Travanj 2018

Pijani 82- godišnjak u Pirovcu se vozilom zabio u rasvjetni stup i zadobio teže ozljede

Pijani 82- godišnjak u Pirovcu se vozilom zabio u rasvjetni stup i zadobio teže ozljede
Diana Ferić
Diana Ferić

Teške ozlijede zadobio je 82 – godišnjak u prometnoj nesreći kod Pirovca koju je jučer poslijepodne sam izazvao i u njoj je, na sreću, jedini sudjelovalo.

Do prometne nesreće je došlo kada se 82-godišnjak u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom Audi 80, šibenskih registracijskih oznaka, na ravnom dijelu ceste desnom stranom vozila prešao na nogostup i udario u rasvjetni stup. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 3. travnja oko 17,20 sati u Šibeniku teže je ozlijeđen 52-godišnji vozač koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik,

Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Honda Civic, šibenskih registracijskih oznaka dolaskom do raskrižja sa Ulicom 8. dalmatinske udarne brigade, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaza, vozilom ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Sudario se prednjom stranom vozila s osobnim automobilom marke VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnji vozač koji je teže ozlijeđen.

 

Iz kategorije: Vijesti