Datum objave: 21. Ožujak 2018

CRNA KRONIKA – Obiteljska tučnjava u trgovačkom centru začinjena suzavcem

CRNA KRONIKA – Obiteljska tučnjava u trgovačkom centru začinjena suzavcem
Diana Ferić
Diana Ferić

Tučnjava dvojice Šibenčana u trgovačkom centru okončana uporabom spreja za samoobranu od kojeg su stradali i kupci koji su se zatekli u blizini.

Svađa između dvojice Šibenčana do koje je došlo jučer oko 19 sati u jednom trgovačkom centru pretvorila se u tučnjavu koju je prekinuo muškarac upotrijebivši sprej za samoobranu kako bi se zaštitio od napada petnaest godina mlađeg muškarca.


Do svađe i tučnjave između pedeset dvogodišnjaka i šezdesetsedmogodišnjeg muškarca,prema priopćenju Policijske uprave šibensko – kninske, došlo je zbog neriješenih obiteljskih imovinsko pravnih odnosa.

Od spreja kojeg je upotrijebio stariji muškarac lakše tjelesne osobe zadobio je mlađi muškarac s kojim se sukobio te uz njega još troje kupaca koji su se zatekli u blizini. Budući da je riječ o plinu koji je štetan po zdravlje trgovački je centar bio evakuiran i nakratko zatvoren.

Protiv 67-godišnjaka i 52-godišnjaka podnijet je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnja i zbog prekršaja i iz Zakona o oružju, te će obojica tijekom jutra biti dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti