Datum objave: 03. Ožujak 2018

Više od 250 pedijatara okupilo se u Vodicam,a tema je koža kao lakmus bolesti

Više od 250 pedijatara okupilo se u Vodicam,a tema je koža kao lakmus bolesti
Diana Ferić
Diana Ferić

Tečaj trajne izobrazbe liječnika pod nazivom „Novi izazovi u prevenciji bolesti dječje dobi: Koža – ogledalo zdravlja i bolesti“ koji je u Vodicama, u Olimpia Sky hotelima organizirala Šibenčanka dr.sc Irena Bralić okupio je više od 250 pedijatara iz cijele Hrvatske i regije što je značajno pridonijelo otvaranju predsezone u tom hotelu.
„ Od 2005. godine  organiziramo ovakve tečajeve za izobrazbu pedijatara i ja kao Šibenčanka i organizatorica nastojim da se oni održe na šibenskom području, a sudionici to rado prihvaćaju. Prve dvije godine smo bili u Solarisu, a budući da će ove godine u Solarisu biti organiziran kongres pedijatara ove godine smo se za naš tečaj odlučili za Vodice. Budući da sam ja rođena Šibenčanka bitno mi je da to bude na šibenskom području i zahvaljujem svojim kolegama što to rado prihvaćaju“, kaže dr.sc Irena Bralić,a o razlozima izbora upravo te teme za  ovogodišnji tečaj kaže:

„Naša koža je ogledalo naše bolesti i zdravlja. Koža je naš najveći organ i na njoj se reflektira puno toga, ali uzroci mogu biti različiti. Drago mije je što je Hrvatska liječnička komora ovaj skup maksimalno bodovala i za predavača i za sudionike što potvrđuje našu kvalitetu".

To je treći tečaj takve vrste koji se organizira za pedijatre, a sva tri su održana na području Šibensko – kninske županije što je i značajan doprinos uspješnoj predsezoni.
 

Iz kategorije: Vijesti