Datum objave: 22. Veljača 2018

Zbog snijega vlak iz Splita do Zagreba putuje više od 15 sati

Zbog snijega vlak iz Splita do Zagreba putuje više od 15 sati
Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog snježnih nanosa vlak koji je sinoć u 21.45 sati krenuo iz Splita još nije stigao do Zagreba.

 

Snježna mećava i visoki nanosi snijega po tračnicama zaustavili su ga 500-tinjak metara prije stanice Ogulin. I to ne samo jednom. Vlak je u snijegu zapeo dva puta tijekom noći. Kasnio je i dolazak vlaka iz Zagreba u Split. On je krenuo sinoć u 23 sata, a iako je predviđen dolazak bio u 6.45 sati, stigao je tek u 11.50 sati.

 

Vožnja vlakom od Perkovića do Zagreba pretvorila se za putnike u pravu noćnu moru. Iako su u Zagreb trebali stići jutros u 5,45 sati, vozili su se do 3,20 sati te je vlak zapeo u snijegu i cijelu noć su se vozili svega 15 minuta, a trenutno čekaju lokomotivu koja će ih izvući iz snijega Jedna korisnica Twittera navela je da vlak kasni 500 minuta. „ Vlak u snijegu. Nevjerovatno. U Zagreb smo trebali stići u 5:45, a mi smo jedva prošli pola puta. Od 3 i kvarat do sada vozili smo se 15 minuta“; napisao je jedan Šibenčanin na svom Facebook profilu.

HŽ na svojim stranicama navodi da će međugradski vlakovi zbog snijega danas značajno kasniti, no nisu detaljizirali što to točno znači i kada će se vlakovi uspjeti probiti iz Dalmacije prema unutrašnjosti, piše tportal.

Krenuo je u srijedu u 21.43 sata, no snježna mećava i visoki nanosi snijega po tračnicama zaustavili su ga 500-tinjak metara prije stanice Ogulin. I to ne samo jednom. Vlak je u snijegu zapeo dva puta tijekom noći. Kasnio je i dolazak vlaka iz Zagreba u Split. On je krenuo sinoć u 23 sata, a iako je predviđen dolazak bio u 6.45 sati, stigao je tek u 11.50 sati.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/snijeg-otezava-voznju-kamioni-preprijecili-promet-vjetar-prekinuo-brodske-linije-1228036 - www.vecernji.hr

 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: