Datum objave: 14. Veljača 2018

Postavljeni uređaji za automatsko očitavanje slobodnih parkirnih mjesta na Poljani i drugim parkiralištima

Postavljeni uređaji za automatsko očitavanje slobodnih parkirnih mjesta na Poljani i drugim parkiralištima
Diana Ferić
Diana Ferić

Displej na kojem se stalno vidi koliko je na parkiralištu na Poljani slobodnih mjesta, a koliko je slobodnih mjesta na parkiralištu na željezničkom kolodvoru, na koje se vozače usmjerava kako bi se izbjegla gužva, od sinoć je postavljen na ulazu na to parkiralište,a danas je kao inovacija u poslovanju Gradskog parkinga predstavljen i novinarima.

 

„Gradski parking je odgovorna tvrtka koja kontinuirano prati i uvodi trendove. Prošle godine smo prvi displej, kao pilot projekt, stavili na parkiralište na gradskoj pijaci,a prošlog ljeta smo ga stavili i na parkiralište na TEF –u tako da smanjimo gužve u gradu. Želimo stalno poboljšavati kvalitetu naših usluga i što spremnije ući u predstojeću turističku sezonu. Displej je sada postavljen na Poljani i na Tehnološkoj cesti koji usmjerava vozače na parkiralište na željezničkom kolodvoru, na kojem pogotovu popodne uvijek ima slobodnih mjesta. na kojem ima puno više slobodnih mjesta i tu usmjeravamo vozače. Namjera je da, posebno u turističkoj sezoni, smanjimo gužvu u središtu grada. U to smo potrošili 70 000 kuna“, kazao je novinarima Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.

 

Aludirajući na skorašnje uređenje podzemne garaže na Poljani zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta kazao je kako se nada da će umjesto sadašnjih raspoloživih 100 mjesta do ljeta 2020. godine ne displeju na Poljani pisati 256 raspoloživih mjesta za parkiranje,.


 

Iz kategorije: Vijesti