Petak, 19 Siječanj 2018 16:05

Program "Zaželi "stiže i u Šibensko - kninsku županiju i to u Skradin, Drniš, Tribunj i na kninsko područje

Napisala: 
Program "Zaželi "stiže i u Šibensko - kninsku županiju i to u Skradin, Drniš, Tribunj i na kninsko područje

Odobreno 6, 54 milijuna kuna za projekte zapošljavanja žena u Šibensko-kninskoj županiji, a još su na čekanju projekti za općine Unešić i Ružić, priopćili su iz Razvojne agencije Šibensko – kninske županije.

U okviru Program zapošljavanja žena „Zaželi“  u Šibensko - kninskoj županiji je odobreno financiranje 4 projekta i to „Budimo im podrška“ za Grad Skradin ukupne vrijednosti 1.899.251,20 kuna; Zajedno za njih“ –iz Općine Tribunj ukupne vrijednosti 1.470.466,65 kuna;„Pomoć Zajednici“ - Udruga „Žene kosovske doline“ ukupne vrijednosti 1.691.815,80 kuna te „Sretnija starost“ koji je predložila Udruga žena iz Drniša ukupne vrijednosti 1.490.000 kuna

„Osim što je pomogla Udruzi žena iz Drniša u pisanju projekta Sretnija starost, Razvojna agencija Šibensko – kninske županije pružila je i tehničku pomoć u pripremi projekata koji su trenutno u fazi evaluacije općinama Unešić i Ružić. Cilj ovih projekta je omogućiti pristup zapošljavanju i unaprijediti radni potencijal žena koje se na tržištu teže zapošljavaju te pružiti potporu i podršku starijim i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima“, ističe Mira Lepur, ravnateljica Županijske Razvojne agencije.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!