Datum objave: 16. Siječanj 2018

Đina Grbin:Pariz je više od sna za koji je mislila da ga je ostvarila

Đina Grbin:Pariz je više od sna za koji je mislila da ga je ostvarila
Diana Ferić
Diana Ferić

Kad je među svojim E mailovima vidjela pozivnicu za Paris Fashion Week šibenska modna dizajnerica Đina Grbin bila je sklonija vjerovati da je neko zeza, da joj je neka od prijateljica smiksala nešto u uputila joj tu pozivnicu koja je zapravo, kako se to danas popularno kaže frake (lažna vijest). Isto smo pomislili i mi kada smo tu vijest vidjeli na Đininom portalu, ali,. a Đininu sreću, i sreću svih onih koji su vjerovali i vjeruju u nju to je istina. Ona je službeno pozvana na taj prestižni modni event. Sretni smo i mi u redakciji Šibenik News-a i časopisa Volim Šibenik jer smo prije nekoliko mjeseci o njoj pisali kao o šibenskom „Špiritus movensu“ i očito nismo pogriješili. Pojaviti se sa svojim modelima na takvom događanju je zaista ostvariti svoj životni san, a Đina je u tom tekstu bila skromna jer je rekla da ga je već ostvarila otvarajući svoj lani svoj modni studio Sani by Đina Grbin koji je, kao u prvom redu obiteljska žena i baka, nazvala po svojoj unučici.

 

„Organizatori traže 11 odjevnih predmeta s kojima bih se predstavila na tim revijama malih dizajnera. To mi nije problem osmisliti jer prštim od ideja, ali još uvijek stavljam na vagu hoću li ići ili ne. Jedan dan sam sigurna da ništa od toga, već sutra govorim da idem. Mlada sam, tek su mi 52 godine, ima prilika „; kaže Đina Đina koja je lani otvorila modni studio Sani by Đina Grbin.

Đina je, naravno, danas ushićena, ali je sitodobno svjesna da odlazak u Pariz iziskuje i ne baš zanemarujuće troškove. Ali već i ovo je dovoljno da se jednom potvrdi da je ostvarila i više od svog sna.

 

U nastavku možete pročitati ponovno tekst u Đini, djevojčici s Krapnja, koji potvrđuje da je najvažnije imati san i raditi sve da bi ga ostvarili, pa onda ti dođe i više od onoga što očekuješ.

http://mok.hr/volim-sibenik/item/25302-upoznajte-sibencane-koje-poznajete-dina-grbin-modna-kratorica-i-omiljena-salturica?jtpl=0&force=0


 

Iz kategorije: Vijesti