Četvrtak, 11 Siječanj 2018 19:17

Zgražanje nad izjavom ministrice Murganiće o slučaju Mare Tomašević - zahtjevi za ostavkom

Napisala: 
Zgražanje nad izjavom ministrice Murganiće o slučaju Mare Tomašević - zahtjevi za ostavkom

„Ministrica obitelji i socijalne skrbi Nada Murganić treba podnijeti ostavku zbog izjave o slučaju obitelji Tomašević“, kazao je večeras, nakon Predsjedništva SDP-a potpredsjednik te stranke Zlatko Komadina, kako javlja tportal.

Komadina je također kazao da će SDP tražiti opoziv ministrice Murganić čim se za to steknu uvjeti.

 

'Murganić treba podnijeti ostavku. Kad kaže da je to tako u obitelji očito misli da je to tako prihvatljivo HDZ-u. SDP će pokrenuti postupak opoziva kada se za to steknu uvjeti', rekao je Komadina za N1.

Podsjetimo, komentirajući povlačenje svih optužbi za zlostavljanje Mare Tomašević protiv svojeg supruga Alojza Tomaševića ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, inače socijalna radnica, kazala je novinarima: 'To vam je tako u braku. U tim bračnim, osobnim i obiteljskim odnosima, to je dinamika u koju ne mogu ulaziti. Žena vjerojatno ima svoje razloge. To je obitelj, zaista u to ne bih ulazila'.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!