Datum objave: 04. Siječanj 2018

Kreće izgradnja Centra za nove tehnologije i poduzetništvo "Trokut" u Mandalini

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvoren je postupak javne nabave za izgradnju Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut koji će se graditi se na prostoru Mandaline u svrhu poticanja, rasta i razvoja malih i srednjih poduzeća te stvaranja novih radnih mjesta na području Šibensko – kninske županije.

„Ovaj inovativni projekt privući će brojne mlade ljude iz cijelog svijeta upravo u Šibenik koji će im postati nezaobilazna točka u kreiranju novih ideja i novih poslova. Ovim projektom nastavljamo raditi na pozicioniranju Šibenika kao grada znanja i novih, inovativnih tehnologija“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te pozvao sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu.

Svi zainteresirani gospodarski subjekti svoje ponude mogu dostaviti do 06. veljače 2018. u 12:00 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr.

Projekt uspostave Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut odobren je Gradu Šibeniku na natječaju Europskog fonda za regionalni razvoj, Razvoj poslovne infrastrukture, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. Projekt će ukupno koštati 27.722.245,10 kuna, a Grad Šibenik je dobio 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.
 

Iz kategorije: Vijesti