Datum objave: 05. Prosinac 2017

Ne propustite susret s duhovno probuđenim učiteljem Paramahamsom Vishwanandom

Ne propustite susret s duhovno probuđenim učiteljem Paramahamsom Vishwanandom
Diana Ferić
Diana Ferić

Paramahamsa Vishwananda, duhovno probuđeni učitelj, rođen na otoku Mauricijusu, osnivač međunarodne organizacije Bhakti Marga sa sjedištem u mjestu Springen, pokraj Frankfurta u Njemačkoj za nekoliko dana dolazi u Rijeku i Split.

Kao duhovni učitelj koji je primjer transformacijske snage božanske ljubavi na Zemlji, Paramahamsa Sri Swami Vihwananda putuje širom svijeta s ciljem da pomogne svim ljudima neovisno o njihovom religijskom ili duhovnom usmjerenju, da prepoznaju tu univerzalnu bezuvjetnu ljubav koja se nalazi u srcu svakog ljudskog bića.

Pri tome povezuje principe istočne duhovnosti s elementima zapadne duhovne tradicije i otkriva temeljno jedinstvo s božanskim u svim tradicijama i potiče svakoga, bez obzira na kulturu, religiju, spol i dob, da doživi svoje jedinstveno iskustvo duhovnosti.

Na darshanu (što znači „pogled“ ili „vidjeti svetu osobu“, „vidjeti tračak božanskog“) Paramahamsa Sri Swami Vishwananda na veoma osoban način dotiče našu nutrinu i omogućuje nam duboko transformirajuće iskustvo, povezujući nas s našom duhovnom biti i na taj način nam pomaže probuditi sposobnost izražavanja univerzalne ljubavi u svakodnevnom životu.

Svi su pozvani na ovaj međunarodni i multikulturalni događaj duhovno-kulturnih susreta u Splitu i Rijeci gdje će imati posebnu priliku doživjeti iskustvo darshana i osobnog blagoslova od Paramahamse Sri Swamija Vishwanande, uz pjevanje duhovnih pjesama iz različitih tradicija i nadahnjujuće govore.

Darshan će u Splitu biti 10. prosinca 2017. i to u hotelu Radison Blu, Put Trstenika 19, 21 000 Split ,a susret s njim počinje u 15 sati.

 

Darshan je u Rijeci 12. prosinca 2017.Mjesto održavanja: Sportska dvorana Kostrena, Žuknica 1b, 51 221 Kostrena
Početak održavanja: 17 sati
Telefonski kontakt za Rijeku: 00385 91 162 3685.

Za darshan u Rijeci organiziran je prijevoz iz Zagreba. Više informacija na: 00385 95 8465 988.

Darshan je besplatan, a sve donacije su dobrodošle!


Prijave za darshane online na: bhaktimarga.hr/darshan-2017

Za više informacija o Bhakti Margi, poslanju Paramahamse Vishwanande, posjetite internetsku stranicu: www.bhaktimarga.hr
 

Iz kategorije: Vijesti