Datum objave: 13. Studeni 2017

Ne propustite:U Šibeniku sutra gostuje Amerikanka koja pomaže motivirati žene poduzetnice

Ne propustite:U Šibeniku sutra gostuje Amerikanka koja pomaže motivirati žene poduzetnice
Diana Ferić
Diana Ferić

Marianne Karin Shipman koja u Hrvatskoj boravi kao gošća Američke ambasade i Grada Šibenika održat će sutra, 14, studenog radionicu za poduzetnice u SHE Atelieru koja će trajati od 12 do 15 sati.

Radionica će započeti s predavanjem o važnosti ženskog poduzetništva za društveno pravedno globalno gospodarstvo, a potom će se nastaviti s interaktivnim radom sa sudionicama kako bi im pomogla da kreiraju kratku motivacijsku priču o svojoj djelatnosti ili poduzetničkoj ideji
Nakon predavanja, slijedi zanimljiva ”Elevator pitch” radionica na kojoj će sudionice naučiti kako što kvalitetnije prezentirati sebe, svoju tvrtku i ideje.

 

Karin je osnivačica i predsjednica poduzeća EGI Development koje razvija i provodi programe za unaprjeđenje žena poduzetnica u mikro i malim poduzećima kao i onima u sektoru agrobiznisa. EGI pruža podršku u komunikaciji, marketingu i poslovnoj strategiji tvrtkama u nastajanju na području Srednje i Južne Amerike, jugoistočne Azije, subsaharske Afrike i Kariba s posebnim naglaskom na Haiti.

Također, Karin je bila glavna govornica Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) 2015. u Tadžikistanu na kojem je sudjelovalo gotovo 300 žena poduzetnica iz ruralnih područja, dok je 2016. godine u Jeruzalemu obučavala palestinske poduzetnice kako da se što bolje pripreme za izazove modernog tržišta.

Predavanje i radionica su otvoreni za javnost i potpuno su besplatni.
 

Iz kategorije: Vijesti