Datum objave: 06. Studeni 2017

Na Brodarici teško stradao pješak,u Težačkoj ulici 54 - godišnji vozač mopeda

Na Brodarici teško stradao pješak,u Težačkoj ulici 54 - godišnji vozač mopeda
Diana Ferić
Diana Ferić

Dvije su osobe teško ozlijeđene u dvjema prometnim nesrećama koje su proteklog vikenda dogodile na šibenskom području.

U prometnoj nesreći 4. studenog oko 11,40 sati u Brodarici na raskrižju državne ceste D-8 s Mornarskom ulicom teške i po život opasne ozlijede je zadobio 72-godišnji pješak. On je neoprezno prelazio cestu na mjestu na kojem nema obilježenog pješačkog prijelaza. Na njega je naletio osobni automobil Mercedes, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 66-godišnji vozač.
O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv pješaka slijedi Obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći koja se dogodila istog dana oko 16,10 sati u Šibeniku, na raskrižju ulica Miminac i Težačke, teže je ozlijeđen 54-godišnji vozač motocikla.
Prometnu nesreću izazvao je maloljetni vozač koji je bez vozačke dozvole upravljao motociklom Gilera Runner, šibenskih registracijskih oznaka s 20-godišnjim putnikom na motociklu. Dolaskom na raskrižja s Težačkom ulicom nije propustio motocikl Honda, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnji vozač. Nakon sudara 54-godišnji vozač je s motociklom pao na kolnik
Protiv maloljetnog vozača motocikla će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Iz kategorije: Vijesti