Datum objave: 03. Studeni 2017

ZVJEZDANE STAZE: Zadrani će dočekati 2018. uz šibenskog Carusa Marka Škugora!

ZVJEZDANE STAZE: Zadrani će dočekati 2018. uz šibenskog Carusa Marka Škugora!
Diana Ferić
Diana Ferić

Marko Škugor potvrdio je svoj status zvijezde i jednog od ponajboljih hrvatskih pjevači jer su Zadrani odlučili da upravo on bude zvijezda njihovog svečanog dočeka 2018. godine.

Marko će na dočeku Nove godine pjevati s klapom "Intrade" što znači da će Zadar u 2018. ući s dalmatinskom pjesmom na usnama koju će predvoditi šibenski Caruso, Marko Škugor.

Uz koga će Novu godinu dočekati Šibenčani još se ne zna, ali zato znaju Splićani. Split se odlučio da u 2018. godinu uđe uz istarski raspašoj, uz sjajne vesele, rasplesane, neumorne "Gustafe" pojačane Jolom i "Mjesnim odborom". Dubrovnik se odlučio za bosanskohercegovačkog hitmakera Dinu Merlina, a Pula za provjereni zagrebački rock band "Prljavo kazalište". U Poreču će se Nova godina čekati uz "Parni valjak" dk će Karlovac disati punim plućima dalmatinskog rocka uz Nenu Belana.

Budući da doček Nove godine već odavno nije samo lokalna fešta nego i veliki turistički biznis shvatili su primjerice i u Podgorici koja je zaigrala na sigurno i pozvalo da im na dočeklu pjeva hrvatska zvijezda Tony Cetinski. Slično su zaigrali i u Sarajevu gdje će na dočeku pjevati ni manje ni više nego Zdravko Čolić, a upućeni u novogodišnji biznis tvrde da će u noći između 31. 12. 2017. i 1. 1. 2018. godine vrhnje obrati Crnogorci koji u Budvu najteže "topništvo" - "Bijelo dugme" u kombinaciji s Bajagom i njegovim "Instruktorima pozitivne geografije".
Kako će na ove izazove odgovoriti Šibenik, za sada se još ne zna.

 


 

Video

Iz kategorije: Vijesti