Petak, 20 Listopad 2017 09:40

U kockarnici 38 - godišnjaku iz bankomata ukrao novac od dobitnog listića

Napisala: 
U kockarnici 38 - godišnjaku iz  bankomata ukrao novac od dobitnog listića

Šibenska policija je kazneno prijavila 47 – godišnjeg muškarca zbog krađe koju je počinio u jednoj šibenskoj kockarnici na štetu 38 – godišnjaka. Osumnjičeni je 16. listopada u kasnim noćnim satima u Šibeniku u kockarnici nakon što je oštećeni ubacio dobitni listić u bankomat, koristeći njegovu nepažnju, iz bankomata ukrao isplaćeni novac u iznosu od 4.900,70 kuna. Ukradeni novac je kod osumnjičenog pronađen i vraćen oštećenom.


Zanimljiva je i krađa koju je počinio 39 – godišnjak u Vodicama. Policija je utvrdila da je osumnjičeni između 31. kolovoza i 3. rujna u Vodicama, s ciljem da sebi pribavi protupravni imovinsku korist, iz kabine teretnog vozila oštećenom 41 – godišnjaku ukrao karticu za gorivo s kojom je na benzinskim pumpama zagrebačke tvrtke, po dva puta u Vodicama i u Zagrebu, kupovao gorivo čime je oštećenom prouzročio štetu od 13.325,06 kuna.
Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!