Datum objave: 17. Listopad 2017

Zbog radova na prometnicama vozači nervozni- najgore na cesti od Meteriza prema Bilicama

Zbog radova na prometnicama vozači nervozni- najgore  na cesti od Meteriza prema Bilicama
Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog radova na cestama na šibenskom području vozači su izvan sebe, posebno zbog obnove asfalta na cesti od skretanja za Dubravo prema spomeniku u Bilicama.

„Ovo nije normalno. Uobičajeno je da se radovi obnavljaju na jednoj strani kolnika, a da se na drugoj propuštaju vozila iz oba smjera. Ali ne, oni obnavljaju odjednom cijelu cestu tako da do Bilica ili od Blica do Šibenika moramo zaobilaznim putovima“, kazao nam je jedna od iznerviranih vozača po dolasku u Šibenik.

 

Drugi nam je vozač ispričao kako prolazeći kroz Podlukovnik, što je zaobilaznica, nailaze na probleme jer prolaze i privatnim zemljištem pa su vlasnici stavili prepreke.

Nervoza vozača prisutna je i i u Šibeniku. Zbog radova u ulici Kralja Zvonimira, od Poljane prema Domu zdravlja tom se ulicom od jučer ne može prometovati iz središta grada prema Domu zdravlja, a zbog nastavka radova na izgradnji plinskih instalacija, od utorka 17. listopada 2017.g., uspostavljena je privremena regulacija prometa u Ulici bana Josipa Jelačića na Šubićevcu. Promet se privremeno regulira semaforima na dionici prometnice od OŠ Petra Krešimira IV do trgovačkog centra Lidl.
Predviđeno vrijeme trajanja radova je 30 dana, a radove izvodi tvrtka Tec gradnja.
 

Iz kategorije: Vijesti