Datum objave: 06. Listopad 2017

Policija u Zatonu otkrila maloljetnog dilera marihuane iz Vodica

Policija u Zatonu otkrila maloljetnog dilera marihuane iz Vodica
Diana Ferić
Diana Ferić

Maloljetnika iz Vodica policija je kazneno prijavila nakon što su utvrdili da je proizvodio i dilao marihuanu na području Zatona.

„Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja taj je maloljetnik osumnjičen za šest kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Policijski službenici su ga 5. listopada oko 10,30 sati zaustavili u Zatonu i pri rutinskoj kontroli utvrdili nema nikakav identifikacijski dokument. Radi utvrđivanja identiteta maloljetnik je doveden u prostorije Policijske postaje. Prilikom pregled kod njega je pronađeno 12 PVC smotuljaka ispunjenih zelenom biljnom materijom nalik na drogu marihuana, ukupne bruto težine 14,8 grama“, priopćila je Pu šibensko – kninska. Po tom priopćenju ispada da su ga slučajno zaustavili i kontrolirali u jutarnjim satima no prije će biti da su na njega ipak bili upozoreni.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u proteklih nekoliko mjeseci u na području Zatona 21-godišnjaku u pet navrata prodavao drogu marihuanu.
Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku biti podnesena kaznena prijava.

 

Iz kategorije: Vijesti