Datum objave: 13. Rujan 2017

Dalmare centar i Baloni Šibenik pomažu 12 - godišnjoj Luci, priključite se i vi!

Dalmare centar i Baloni Šibenik pomažu 12 - godišnjoj Luci, priključite se i vi!
Diana Ferić
Diana Ferić

Shopping centar Dalmare i baloni Šibenik pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć 12 – godišnjoj djevjčici Luci koja boluje od teške i rijetke bolesti.


Na prvi pogled dvanaestogodišnja Luca iz Šibenika ne razlikuje se od svojih vršnjaka. Voli svoj grad, drage ljude i najviše od svega, ljeto i more. Toliko uživa u ljetnim radostima da je čak pobijedila na natječaju teen magazina OK! koji joj je darovao glasoviti SOHO luftić.

 

No, mlada Šibenčanka izdvaja se od ostalih po tome što jedina u Hrvatskoj boluje od rijetke plućne bolesti pleuralnog mezotelioma, koju u svijetu ima samo šestero ljudi. Njena svakodnevica je odjel pedijatrije šibenske Opće bolnice te KBC Rebro Zagreb gdje prima terapiju u sklopu operacija i kemoterapija te se nada nastavku liječenja.No, sama bolest nije jedini problem djevojčice Luce i njenih roditelja jer liječenje zahtjeva prikupljanje tri neovisna mišljenja koja su nužna za provođenje terapije daljnjeg liječenja što traži život na dvije adrese, u Šibeniku i Zagrebu i dodatne financijske izdatke.

 

Upravo zbog toga su shopping centar Dalmare I Baloni Šibenik odlučili pokrenuti humanitarnu akciju za hrabru Luce i pomoći joj u ozdravljenju putem prikupljanja sredstava kupnjom- donacijom za balon koji će se nalaziti na glavnom trgu centra svakim danom od 10 – 20h. Donacije će se moći izvršiti u posebno označene kutije koje će se nalaziti pokraj balona te će se završetkom akcije uplatiti roditeljima na žiro račun HR4424070003105006606. Pomoći možete i donacijom na isti račun te prilikom uplate naglasiti da je riječ o donaciji.

 

Zbog toga Dalmare poziva sve sugrađane i ljude dobrog srca da kupe balon na glavnom trgu i pomognu dvanaestogodišnjoj Luce iz Šibenika koja pati od rijetke plućne bolesti.

 

Iz kategorije: Vijesti