Datum objave: 13. Rujan 2017

Muškarac istukao palicom i ozlijedio pijanca zbog ometanja psa i djeteta

Muškarac istukao palicom i ozlijedio pijanca zbog ometanja psa i djeteta
Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog nanošenja ozljeda pijanom muškarcu koji je pronađen u teškom stanju u nedjelju oko podne u Vrpolju kod Knina uhićen je 37-godišnjak, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske. Udario ga je palicom koju je nakon toga suučesnica u tom incidentu ubacila u kontejner u Kinu.


Razlog napadu bio je to što je taj pijanac, prolazeći pred dvorištem gnjavio i uznemiravao njegovog psa i malo dijete koji su bili u dvorištu.

Vlasnik kuće je izletio na ulicu i udari ga nekoliko puta nekom vrstom palice. Pijani muškarac se odmaknuo ali vrlo brzo je ozlijeđen pao na cestu. Pronašli su ga susjedi i pozvali hitnu pomoć.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, nakon što je izudarao pijanca, pijanca, u namjeri da prikrije sredstvo kojim je počinjeno kazneno djelo palicu dao 25-godišnjakinji, a ona ju je ubacila kontejner za smeće u Kninu. Policija ne navodi u kakvom su odnosu osumnjičeni i ta djevojka.
Policija je 37-godišnjaka kazneno prijavila za nanošenje ozljede iz nehaja jer ne mogu sa sigurnošću utvrditi jesu li, i u kojoj mjeri, udarci palicom doprinijeli padu u kojem je pijani muškarac neposredno nakon njihova sukoba zadobio teške i po život opasne ozljede. Te detalje utvrđivat će u daljnjem postupku sud, a do nastavka kaznenog postupka kod državnog odvjetništva, 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.
 

Iz kategorije: Vijesti