Datum objave: 11. Rujan 2017

Prokišnjava nadograđena zgrada OŠ Tina Ujevića, poplava u učionicama

Prokišnjava nadograđena zgrada OŠ Tina Ujevića, poplava u učionicama
Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog radova na krovištu škole na kojem je Veleučilište u Šibeniku podiglo novu etažu poplavile su dvije učionice u Osnovnoj školu Tina Ujevića. Curenje vode izazvalo je kvarove na električnim instalacijama te je uslijed natapanja vodom oštećeno i nekoliko školskih klupa. Slijedom navedenog, nastava u poslijepodnevnoj smjeni je otkazana, izvijestili su iz Gradske uprave.

 

„ Curi sa svih strana i to kroz 3 etaže. Voda je došla do prizemlja i spojila se s električnim instalacijama u 1. razredu i učionici Engleskog. Natopljeni su parketi u dvjema učionicama pa sam djecu mora premjestiti, a slobodnog prostora baš nemamo. Morat ćemo sačekati da se to sve posuši pa ćemo vidjeti što ćemo poduzeti. Ja sam pisano o tomu izvijestio i Veleučilište i gradski Upravi odjel za društvene djelatnosti“, kaže Vladimir Braica, ravnatelj te škole.

 

Nadograđeni dio nad školom nije samo nagrdio tu zgradu već je za učenike opasno i to što je oko škole još uvijek gradilište na kojima su pobacane i daske s brukvama. Osim toga buka od građevinski radova ometa nastavu što baš i nisu neki uvjeti za rad osmoškolaca.
 

Iz kategorije: Vijesti